Service learning and knowledge: successful projects in the Faculty of Humanities and Social Sciences in Zagreb - Mikelić Preradović, Nives (2009)
Pozvano predavanje održano je na temu uvođenja nove metodologije podučavanja u nastavu: društveno korisnog učenja. Predstavljeni su rezultati uspješnih i neuspješnih studentskih projekata u akademskoj godini 2008/09 na Odsjeku za informacijske znanosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu, koji su realizirani pod mentorstvom Nives Mikelić Preradović.
ENG