What is confusing bout the e-library or which traditional library concepts are applicable in e-library - Laszlo, Marija (Array, 2008)
U radu se upoređuju teoretski i praktični koncepti tradicionalne, virtualne, hibridne i digitalne biblioteke sa namerom da se jasno istakne opredeljenje elektronske biblioteke.