Electronic school library - Banek Zorica, Mihaela (Array, 2008)
Rad obraća pažnju na sposobnosti bibliotekara da se prilagode stalnim promenama koje su posledica napredovanja ICT. Misleći na to, autori razmatraju elektronsku ili biblioteku bez knjige. Dalje se razmatraju i neophodna poboljšanja u obrazovanju bibliotekara u vezi sa ovim promenama