Fonetska njega umjetničkog glasa - Varošanec-Škarić, Gordana (2010)
U radu je izložena metodika fonetske njege s vokalnim profesionalcima te su pokazani fonetski protokoli koji se koriste u radu s vokalnim profesionalcima. Važnost primjene vježbi za glas i izgovor te akustička analiza i procjena glasa prije i nakon vježbi.