Feminizam: politika i evolucija (ugovor i obećanje) - Jukić, Tatjana (2010)
Ako je cilj ove konferencije otvoriti raspravu o feminizmu poslije utopije, ona zapravo teži kritički pristupiti relaciji feminizma, politike i budućnosti. U svojoj prezentaciji želim postaviti pitanje može li se ta relacija uopće opisati ne uzme li se u obzir biopolitička podloga feminizma, a onda i budućnost kakvu implicira evolucija.
Projekt MZOS
HRV