Muž i žena u talijanskim i hrvatskim poslovicama - Ljubičić, Maslina; Filipin, Nada (2010)
U radu se analiziraju poslovice koje se odnose na muža i ženu u talijanskom i hrvatskom jeziku.
Projekt MZOS
HRV