Mala mađarsko-hrvatska jezična imagologija - Žagar Szentesi, Orsolya (2010)
Na tememlju sustavnih anketiranja studenata hungarologije o poteškoćama u usvajanju mađarskog kao stranog jezika, u radu su izneseni osustavljeni rezultati anketrinaja. Također se daju tumačenja o istaknutim gramatičkim poteškoćama metodom kontrastivne analize u odnosu na hrvatski jezik.
Projekt MZOS
HRV