Katolička Crkva u Međimurju 1900-1950 - Hutinec, Goran (2008)
Izlagač je predstavio ključne momente u razvoju Katoličke Crkve na prostoru Međimurja s posebnim osvrtom na jačanje elemenata etno-konfesionalnosti.