Zločinci i heroji - konstrukcija jugoslavenske nacionalne mitologije na primjeru kulta Petra Zrinskog i Frana Krste Frankopana - Hutinec, Goran (2008)
U izlaganju je autor na primjeru reinterpretacije kulta Petra Zrinskog i Frana Krste Frankopana u početnim godinama postojanja Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca prikazao metode i uzroke neuspjeha izgradnje jugoslavenske nacionalne mitologije.