Komparativna analiza odnosa mađarskih i hrvatskih/jugslavenskih autoritarnih i totalitarnih pokreta i režima u 20. stoljeću prema etničkim manjinama i granicama na primjeru Međimurja - Hutinec, Goran (2008)
Autor je na primjeru Međimurja analizirao sličnosti i razlike u postupanju hrvatskih/jugoslavenskih i mađarskih autoritarnih i totalitarnih režima prema etničkim manjinama i granicama u toku 20. stoljeća.
Projekt MZOS
HRV