Nacionalni koncepti antifašističkog pokreta u Hrvatskoj 1941.-1945 - Hutinec, Goran (2008)
Autor je u izlaganju predstavio osnovne nacionalne koncepte predstavljene u antifašističkom pokretu na hrvatskom prostoru u toku Drugog svjetskog rata.
Projekt MZOS
HRV