Stavovi kao indikator učenikove samostalnosti u učenju stranog jezika (rad s EJP-om) - Vrhovac, Yvonne (2009)
U radu se prikazuje razvijanje sposobnosti razmišljanja o vlastitoj jezičnoj produkciji, samopromatranja i samovrednovanja kroz uporabu Europskog jezičnog portfolija.