"Nasrt lirike" - poetičke raznolikosti na hrvatskoj pjesničkoj sceni 1938. godine - Drenjančević, Ivana (2010)
Tekst se bavi poetološkim raznolikostima karakterističnima za pjesnike koji su objavili zbirke lirike 1938. godine.
Projekt MZOS
HRV