Rubna područja rodne kolebljivosti u hrvatskome jeziku - Pišković, Tatjana (2010)
U radu se naznačuju osnovni aspekti psiholingvističkoga zanimanja za gramatički rod. U skladu s tim ispituju se neka rubna područja rodne obilježenosti i kolebljivosti u hrvatskome jeziku.
Projekt MZOS
HRV