"Phantomgrenzen" u Jugoistočnoj Europi - Roksandić, Drago (2010)
Priprema za projektnu aplikaciju (Förderlinie A des BMBF Hauptantragsteller Centre Marc Bloch Berlin) o Phantomgrenzen u europskim regionalnim studijama. "Triplex Confinium" načelno pozvani partner.
Projekt MZOS
GER