Hrvatski dvandva - Marković, Ivan, kroatist (2010)
Izložene su osobitosti hrvatskih koordinativnih (kopulativnih) složenica, posebice imeničkih, te što o njima govori jezik pjesnikinje Anke Žagar.
Projekt MZOS
HRV