CIL III, drugo izdanje - Milićević Bradač, Marina (2008)
Daje se kratak pregled povijesti izdanja Corpus inscriptionum Latinarum i koji su bili njegovi pokretači u Brandenburškoj akademiji u Berlinu. Daje se i pregled sustava drugog izdanja edicije u koje su uključeni i hrvatski krajevi i način obrade natpisa prema zahtjevima Akademije iz Berlina koja izdaje i drugo izdanje.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV