Neoplatoničke koncepcije u Držićevim dramskim prolozima - Rafolt, Leo (2010)
U radu se analiziraju neoplatoničke koncepcije Držićeva stvaralaštva, prije svega u kontekstu držićoloških istraživanja druge polovice 20. stoljeća.
Projekt MZOS
HRV