Kako slušamo - Skelin (Horvat), Anita (Array, 2002)
Svi nastojimo što bolje i ´ljepše´ govoriti. Stoga učimo kako koristiti različite govorničke strategije, kako koristiti figure, razvijamo mogućnosti vlastitoga glasa. Međutim, malo se bavimo i uopće nastojimo što bolje i kvalitetnije slušati. Ne radi se o tome što slušati, nego kako slušati. Postoje li načini kako možemo postati ne samo bolji govornici, nego i bolji slušači?