Obrazovanje za ljudska prava na sveučilištu - Spajić-Vrkaš, Vedrana (2006)
U predavanju su predstavljeni rezultati izrade i provedbe interdisciplinarnog programa za ljudska prava i demokratsko građanstvo na sveučilištu, sa svrhom uvođenja dimenzije vjerskih sloboda i obrazovanja u sadržaj programa, a temeljem rasprave desetak predstavnika vodećih religijskih institucija u Hrvatskoj i znanstvenika koji se bave religijskim pitanjima.