Democratic Citizenship in the Context of Multiculturalism - Spajić-Vrkaš, Vedrana (2000)
Okosnica izlaganja bila je doprinos obrazovanja za demokratsko građanstvo promicanju načela jednakosti, kohezije i inluzivnosti u kulturno pluralnim europskim društvima.