Approaches and methods in teaching democratic citizenship - Spajić-Vrkaš, Vedrana (1999)
Središnja tema predavanja/izlaganja bila je: kako podučavati i učiti za demokratsko građanstvo u europskom kontekstu i u svezi s novim smjernicama Vijeća Europe za to područje.