Student protest for the right to free education : expectations and fears of plenum participants at the Faculty of Humanities and Social Sciences - Klasnić, Ksenija, sociologinja; Čulig, Benjamin (2009)
Prezentirani su rezultati anketnog istraživanja provedenog na uzorku sudionika plenuma Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu tijekom studentskog prosvjeda za besplatno obrazovanje koji se odnose na očekivanja od studentskog prosvjeda te najčešće zastupljene strahove.
ENG