Opis fonoloških odstupanja hrvatskih govornika pri usmenom izražavanju na talijanskom jeziku prema Jernejevu modelu kontrastivne fonološke analize - Filipin, Nada (Array, 2009)
U radu se opisuju fonološka odstupanja hrvatskih govornika pri usmenom izražavanju na talijanskom jeziku koja su prikazana u Jernejevu modelu kontrastivne analize. Taj se model uspoređuje sa suvremenim fonološkim prikazima hrvatskoga i talijanskoga jezika.