Stereotipy, reč' Janusa i 'lonely crowd' obščestvo v periodah ottepeli i zastoja (н а п р и м е р а х а в т о р с к о й п е с н и Б . О к у д ж а в ы , В . В ы с о ц к о г о и А . Г а л и ч а ) - Lugarić Vukas, Danijela (2008)
U radu dekonstruiramo krug značenja koji se u popularnoj umjetnosti odjuge i zastoja, kantautorskoj poeziji, vezivao uz tzv. konstante ruske kulture (Ju. Stepanov), poput sreće, sjete i prijateljstva.