Kultiviranje hrvatskoga standardnog jezika u XX. stoljeću - Samardžija, Marko, lingvist (2009)
U radu se donosi kratak pregled kodifikacijskih nastojanja oko hrvatskoga jezika u XX. stoljeću.
Projekt MZOS
HRV