Literatura polska w Chorwacji 1990 - 2009: inicjatywy wydawnicze, instytucjonalne i prywatne - Čilić Škeljo, Đurđica (Array, 2010)
U članku se analiziraju institucionalni, nakladnički i privatni modaliteti prisutnosti poljske književnosti u hrvatskom kulturnom prostoru.