Filozofija i praksa u djelu Danila Pejovića - Burger, Hotimir (Array, 2010)
U radu je pokazano na kojim je izvorima Danilo Pejović formulirao i provodio praktičko stajalište svojega mišljenja. Analizom relevantnih radova Danila Pejovića pokazano je na koji način je on vidio ulogu filozofije u suvremenom društvu.