Borba za rukopise Antuna Branka Šimića - Pandžić, Vlado, kroatist (2008)
Borba za rukopise već objavljenih književnih djela i neobjavljene književne ostavštine Antuna Branka Šimića započela je gotovo odmah nakon njegove smrti i traje do danas. Ovaj tekst je samo jezgrovito obrazloženi i djelomice potkrijepljeni necjeloviti kronološki pregled prvih četrdeset godina te borbe (1925-1965). Osobit je sažetak višedesetljetnih istraživanja koja će biti predstavljena u opsežnijemu prvom svesku sustavno dokumentirane knjige.
Projekt MZOS
HRV