Urbani prostori u tranzicijskom društvu - Čaldarović, Ognjen; Vukić, Jana (2009)
U radu se pokazuje transformacija i urbanog planiranja i uloge urbane sociologije u tranzicijskom društvo s obzirom na promjenu društvene i ekonomske klime. Posebno se problematizira uloga novih, korporativnih aktera koji diktiraju urbane razvoje gradova gdje je uloga javnosti svedena na minimum.
HRV