Interdisciplinarity in urban planning and the role of sociology : A hopeless Mission? - Čaldarović, Ognjen (2008)
U predavanju je prezentirana gotovo nezamjetljiva uloga sociologije u procesima urbanog planiranja za razliku od ranijeg perioda u kojem je ova disciplina značajno sudjelovala u objašnjavanju i planiranju urbanih cjelina.