Utjecaj suvremene komunikacijske tehnologije na suvremenu urbanu sredinu - prostor, mjesta, vrijeme - Čaldarović, Ognjen (Array, 2008)
U radu se ukazuje na isprepletenost pojmova mjesta, prostora i vremena u suvremenom komunikacijski obilježenom društvu. Ističe se značaj potrebe lokalizacije u visoko globaliziranom društvu.