Vrtić kao ravnopravna zajednica djece i odraslih koji zajedno uče - Slunjski, Edita (2007)
U radu se opisuju obilježja dječjeg vrtića kao ravnopravne zajednice zajedničkog učenja djece i odraslih.
Projekt MZOS
HRV