Kognitivno-bihevioralna terapija i neuroznanost - mozak je spreman na promjene - Jokić-Begić, Nataša (Array, 2008)
U radu je prikazan odnos između kognitivno-bihevioralne paradigme i neuroznanstvenih istraživanja.