Carmina epigraphica Latina na ranokršćanskim natpisima Salone - Demicheli, Dino (2009)
Rad govori o ranokršćanskim metričkim natpisima iz Salone. Naglasak je na poganskim elementima koji su vidljivi unutar pojedinih stihova.
Projekt MZOS
HRV