Stavovi prema školovanju u Vukovaru: Što se promijenilo tijekom šest godina? - Čorkalo Biruški, Dinka (2009)
U predavanju su iznesene promjene stavova prema školovanju koje su se dogodile u razdoblju od 2001. do 2007. godine u osnovnim i srednjim školama u gradu Vukovaru. Raspravljene su implikacije sadašnjeg načina školovanja srpske manjine za međuetničke odnose u budućnosti i procese socijalnog oporavka zajednice.