Leksički utjecaj na identifikaciju fonema - Erdeljac, Vlasta (1998)
U ovom je radu obrađena jedna od mogučih tema koje ulaze u široko područje prepoznavanja govorene riječi. Svrha je rada da pomogne u određivanju mjesta fonološke i leksičke razine procesiranja jezičnih iskaza u cjelokupno modelu prepoznavanja riječi te u preciznijem određenju međusobnoga odnosa tih dviju razina jeziče strukture.
Projekt MZOS
HRV