Hrvatski na pragu Europske Unije - Škiljan, Dubravko; Erdeljac, Vlasta (2007)
Pripreme za ulazak Hrvatske u Europsku Uniju zahtijevaju i izradu strategije jezične politike. U radu će se ispitivati neki aspekti takve strategije, a posebno oni koji se tiču: a) identiteta jezične zajednice govornika hrvatskoga ; b) odnosa jezičnih manjina i većine u Hrvatskoj ; c) osposobljavanja mladih ljudi za efikasnu komunikaciju unutar Unije
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV