Women innovators: Gender difference among participants in „ Technology projects“ in Croatia - Lažnjak, Jasminka (2008)
Opisuje se sudjelovanje žena u projektima orijentiranim na primjenu (tehnološkim projektima) na primjeru HITRA-TEST programa u Hrvatskoj