Social evaluation of the Croatian national innovation system (CNIS): some preliminary results for TEST programme - Švarc, Jadranka; Perković, Juraj; Lažnjak, Jasminka (2008)
Prezentirani su prvi rezultati istraživanja provodenog anketnog upitnika usmjerenog na društvenu evaluaciju hrvatskog inovacijskog sustava (HIS)
Projekt MZOS
Projekt MZOS
ENG