Dragojla Jarnević i Božena Němcová – novo lice starih heroina - Kos, Suzana, bohemistica (2008)
Rad se bavi analizom promjena u recepciji dviju spisateljica i ulogom koju u tome ima objavljivanje njihovih autobiografskih proznih tekstova te problemom autentičnosti i područja intime u koje ti tekstovi zadiru.
Projekt MZOS
HRV