Filmska čitanja Zvonimira Majdaka - Gilić, Nikica (2009)
Književni opus Zvonimira Majdaka, često smještan na marginu hrvatskog književnog života, uz određene književne vrijednosti imao je i transgresivni potencijal koji se dijelom prenio i na filmove "Kužiš, stari moj?" Vanče Kljakovića i "Medeni mjesec" Nikole Babića, snimljene prema romanima "Kužiš stari moj" i "Marko na mukama".