Integrirano učenje ter telesna in zdravstvena kultura - Šimunović, Milan; Gošnik, Jelka; Mršo, M. (2000)
Integrirano učenje je osnovni element sodobnega načina poučevanja, ki učencem omogoča ustvarjalno delo. S skrbnim načrtovanjem učnih tem povezuje, združuje in prepleta različne učne vsebine. Telesna in zdravstvena kultura daje po svoji naravi, po učnih vsebinah in oblikah, z igro in telesno aktivnostjo, veliko možnosti za integrirano učenje in poučevanje.
SLV