Priorities in the Study of Information Sciences - Seljan, Sanja (2009)
Razvoj informacijskih znanosti, područja istraživanja, projekt i suradnja na Odsjeku za informacijske znanosti, Filozofski fakultet, Sveučilište u Zagrebu.