Preko Kvarnera na Apeninski poluotok. Novi prilozi recepciji Miroslava Krleže na talijanskom jeziku - Delbianco, Valnea; Roić, Sanja (2008)
Rad donosi nove priloge o recepciji Krležinog književnog djela u talijanskoj kulturi, od 20-tih godina XX. stoljeća do danas
Projekt MZOS
HRV