Inojezični hrvatski i drugi slavenski jezici - Gulešić Machata, Milvia; Jelaska, Zrinka (2008)
U radu se govori o slavenskim govornicima koji uče hrvatski, o povoljnome i nepovoljnome prijenosu pri učenju srodnih jezika.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV