Povezanost medicine in športne stroke za potrebe programov v športnih okoljih - Mišigoj Duraković, Marjeta (Array, 2008)
Kvalitetno planiranje in programiranje izpeljava in končna evalvacija učinkov dela na področju športne rekreacije je precej sastavljeno in zahteva delo. Zahteva poznavanje antropoloških lastnosti posameznih starostnih in spolnih skupin vadečih rekreativcev in temeljnih pokazateljev njihovega zdravja.