Toplakova "dobro" strukturirana neuroza i pokušaj izlaska iz hipertrofije neurotske analize : "Isušena kaljuža" Janka Polića Kamova - Matijašević, Željka (Array, 2008)
Rad analizira "Isušenu Kaljužu" Janka Polića Kmaova iz psihoanalitičke perspektive, s naglaskom na lik Arsena Toplaka. Prate se njegove neurotske faze i autoanalitički iskazi o tipologijama mentalnih poremećaja.