Gardun - Tilurium - Sanader, Mirjana; Demicheli, Dino Miloglav, Ina; Tončinić, Domagoj (2008)
Poster predstavlja rezultati arheoloških iskopavanja na području rimskog legijskog logora Tilurija u selu Gardun kod Trilja u 2006. godini.
Poster je predstavljen i na izložbi Tekuća arheološka istraživanja u Hrvatskoj u Muzeju Cetinske krajine u Sinju (30.07.-18.10.2008.) Dizajn postera potpisuje Srećko Škrinjarić.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV