Uporaba riječi 'ono' u govorenom jeziku - Zovko, Irena (1999)
U radu se na primjerima transkripata stvarnih razgovora analizira učestala uporaba zamjenice srednjeg roda 'ono' u govorenom hrvatskom jeziku, sintaktička obilježja takve uporabe te promjene u značenju do kojih dolazi.
Projekt MZOS
HRV